Vinterhotellet

Mysiga hotell vintertid

off
december 16, 2014 Höst & Vinter Tips, Hotell, Konferenslokaler

Dags för en vintervistelse bortom alla förväntningar

Tillbringar man vintern i Sverige och vill avnjuta det bästa moder Svea har att erbjuda gällande vintersporter så finns det bara ett ställe som kan förverkliga drömmarna, Östersund!

För det första så ligger landets bästa skidbackar här i närheten! Just det! Åre fjäll! Här anordnades världscuptävlingen i helgen! Det gick mycket bra för Sverige bör jag säga! Förutom att Östersund är Sveriges mittpunkt, är även mittpunkten för vinter aktiviteter i vårt avlånga land! Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad. Östersund är Sveriges 24:e största tätort med 44 327 invånare (2010). Ortnamnet kommer från det smala sund som skiljer Frösön från fastlandet, Östersundet, ursprungligen Östra sundet, vilket i dag är så smalt som 150 meter på sina ställen. Detta enligt Wikipedia.

Nu, till boendet! Det är klart att när man kommer till denna Sveriges mittpunkt för att njuta av vintern så ska man kunna bo på bästa stället med! Här kan jag bara nämna ett namn! Det namnet är Clarion Hotel Grand Östersund. Som Östersunds största hotell med 176 rum och med ett perfekt läge i centrum är Clarion hotell Östersunds självklara mötesplats. En varm och välkomnande atmosfär byggd kring konst, musik och design gör att man känner sig mer än välkommen. Komforten ska bara upplevas för att få den exakta bilden! På hotellets restaurang i östersund som heter Kitchen & Table kan du som gäst uppleva Manhattan kombinerat med de bästa råvarorna jämtländ har att erbjuda sina besökare! Om ni planerar en konferens i östersund så har ni de bästa konferenslokaler som finns i området!

Vad vill ni ha mera?! Ta in på Clarion hotell i Östersund och resten kommer att bli fantastiskt! 😀

main_clarionhotelgrandostersund