Vinterhotellet

Mysiga hotell vintertid

off
september 16, 2010

Tips

Lite tips till dig när det är vinter och du inte riktigt vet vad du ska göra…

Aktiviteter att göra under vintern

  1. Åka skidor eller snowboard: Vinteridrott är en populär aktivitet för många människor under vintermånaderna. Det finns många skidorter runt om i världen som erbjuder fantastiska möjligheter för att åka skidor eller snowboard.
  2. Skridskoåkning: Skridskoåkning är en annan populär vinteraktivitet. Det finns många inomhus- och utomhusbanor runt om i världen som erbjuder skridskoåkning.
  3. Bygga en snögubbe: Detta är en klassisk vinteraktivitet som är rolig för både barn och vuxna. Att bygga en snögubbe är ett utmärkt sätt att njuta av vintern och ta del av utomhusaktiviteter.
  4. Åka på skridskotur: Om du gillar att åka längdskidor eller skridskor är en tur på en frusen sjö eller flod en fantastisk vinteraktivitet. Det ger dig chansen att upptäcka nya områden och njuta av den vackra vinterlandskapet.
  5. Vinterfotografering: Om du är intresserad av fotografering kan vintern vara en fantastisk tid att fånga vackra landskap. Ta en promenad eller skridskotur och leta efter de mest natursköna platserna att fotografera.
  6. Besök ett varmt bad eller spa: En av de bästa sakerna med vintern är att njuta av en varm källa eller ett spa. Det är en utmärkt aktivitet för att varva ner och koppla av i en varm och bekväm miljö.
  7. Åka pulka: Att åka pulka är en rolig och spännande vinteraktivitet som är populär bland både barn och vuxna. Det är också ett utmärkt sätt att komma ut och njuta av snön.
  8. Gå på vinterpicknick: Om du gillar att vara utomhus, varför inte packa en picknickkorg och ta en promenad i det vackra vinterlandskapet. En varm kopp choklad eller te kan göra picknicken ännu mer mysig.

 

Våra mer specifika tips…

Romantik

Kanske en:

Romantisk Weekend i København

God Mat

Prova Brunch i Stockholm

Skidsemester

Bra med STS Alpresor

Julbord

Julbord är alltid kul, finns på de flesta hotell

Resor till Solen

Vingresor

Utbildning

Kanske en Språkresa?