Vinterhotellet

Mysiga hotell vintertid

off
maj 31, 2012 Höst & Vinter Tips, Hotell, Konferenslokaler

Clarion Bryggen

Clarion Hotel Bryggen är ett personligt hotell, här vill del att du ska få en så bra vistelse som möjligt och gör allt de kan för att hjälpa dig, vare sig det gäller en restaurangbokning eller tips på traktens sevärdheter och aktiviteter.

Inga hotell är kompletta utan en gastronomisk upplevelse. Hotellets restaurang Astro serverar spännande och god mat i olika prisklasser. Vill du uppleva det spännande nattlivet i Tromsö, kan du börja kvällen med en drink i vår lobbybar Aquarius.
Om du vill ha en avkopplande upplevelse erbjuder relaxavdelningen bastu och utomhus jacuzzi med fantastisk utsikt över Tromsö. Njut den  avkopplande atmosfären och utsikten över Tromsös storslagna natur.

Hotellet har totalt fem moderna konferensrum i olika storlekar och vår största möteslokal kan ta emot 150 personer. För större fester och event kan de erbjuda hotellets auditorium. Fråga deras engagerade personal så hjälper de dig att arrangera ett oförglömligt event.

Som ett hotell med miljöprofil, har de avtal med ett lokalt gym som tillåter gratis träning för alla våra gäster och utlåning av cyklar. Till frukost erbjuds frukostbuffé med ekologiska och hälsosamma ingredienser.